Deprecated: Function create_function() is deprecated in /data/9/c/9cc394d4-03df-4a54-8bef-7a5e6f33fa03/norsklaseragentur.no/public_html/wp-content/plugins/newsletter/widget.php on line 168
Laser för fotterapeuter - utbildning och köp av laser

Laser for fotterapeuter


Laserterapi blir stadig vanligere, og er i dag en naturlig del av behandlingen for mange ulike pasientgrupper. Med laserterapi fremskyndes cellenes og kroppens selvhelbredelse.

På kursene i laserterapi for fotterapeuter arbeider vi med den terapeutiske laseren (LLLT) som brukes for plager med smerte og betennelse. Samtidig som at du kan oppleve fantastiske behandlingsresultater med laseren som verktøy, får du større variasjon i arbeidet ditt samtidig som du avlaster den fysiske arbeidsbyrden.

Under kursene slår vi sammen teori og praksis, og etter grunnkurset er du klar til å begynne å jobbe med laseren som tillegg til din fotpleieklinikk. Medisinsk laser for fotterapeuter – vi hjelper deg med både opplæring og kjøp av laser.

Steg 1

Under steg 1 i laserterapi for fotterapeuter får vi lære oss hvordan oss hvordan lyset påvirker cellene våre og vår ATP-produksjon. Vi fokuserer på å dosere rett med laseren – nøkkelen til fremgang i behandlingene dine. Vi går også gjennom forskning, indikasjoner, ergonomi for terapeuten, samt hvordan du øker omsetningen din med laseren, I grunnkurset for fotterapeuter lærer vi oss laserterapi for føtter og legger, og vi får et innblikk i selvbehandling for nakke og skuldre. Du får lære deg å behandle muskelsmerte, triggerpunkter i leggmuskelen, plantar fasciitis / hælspore, senebetennelse, leddgikt i fotens ledd, sår og bensår, fotvorter og mer.

Tid: kl 10-17, lør + søn
Sted: Sthlm
Sertifikat: Fotterapeut LLLT steg 1
Pris: 2 500 kr + mva. 625 kr = 3 125 kr inkl. mva.
Forkunnskaper steg 1: Fotterapeut eller arbeid innen podiatri.

boka kurs

 

PRISLASER

 

Steg 2

Kurset begynner med en repetisjon av det vi har lært på grunnkruset, samt refleksjoner om spørsmål fra faktiske behandlinger med laser. For å kunne jobbe utenfor manualen med uvanlige indikasjoner, lærer vi oss å regne med joule for beste behandlingsresultat. Kurset avsluttes med et skriftlig bevis som inneholder spørsmål om den kunnskapen du har fått fra grunnkurset og påbyggingskurset. Du får lære deg å behandle betennelser i ledd, idrettsskader, sår med bakterier som f.eks. psoriasi, hematom, ødem gikt, hammertær og mer.

Tid: kl 09-17, lør + sø
Sted: Stockholm
Sertifikat: Laserterapeut LLLT steg 2
Pris: 2 900 kr + mva. 725 kr = 3 625 kr inkl. mva.
Forkunnskaper steg 2: Steg 1 i laserterapi for fotterapeuter, samt erfaring

boka kurs

 

PRISLASER

 

Laser for fotterapeuter