Deprecated: Function create_function() is deprecated in /data/9/c/9cc394d4-03df-4a54-8bef-7a5e6f33fa03/norsklaseragentur.no/public_html/wp-content/plugins/newsletter/widget.php on line 168
Laserterapi for hest og hund - Norsklaseragentur

Laserterapi for hest og hund


boka kurs

Medisinsk laser på dyr brukes i dag både for behandling og forebygging av veterinærer. Innen trav – og av galopptrenere og dyreterapeuter. Velg mellom våre portable lasere PowerLaser, eller THORLaser, og du kan behandle der du ønsker.

Under kurset kombinerer vi praksis og teori. Etter kurset utstedes et diplom, og du er klar til å arbeide som profesjonell laserterapeut for hest og hund. Vi har teorien ved Dalagatan og drar til en nærliggende stall for å utføre den praktiske delen på hest.

Agenda

HEST

Galler, sarkoider, leddgikt muskelbrister/-spenninger, senskader, bøyesener, gaffelbånd, sur stråle, hevelser, sår.

HUND

Halthet leddgikt, muskelbrister/-spenninger, hudproblemer/-sopp, etterbehandling/operasjoner, sår, furunkulose, hot spot.

For en raskere helbredelse

Rekonvalesenstiden kan forkortes med opptil 50 % med behandling med laser. Du kan bruke laserne for både smertelindring og betennelse – sist, men ikke minst, er laseren veldig effektiv for helbreding av sår. I kurset kombineres teori og praksis.

Tid: 10–17, lør + søn
Sted: Dalagatan 6, Stockholm
Sertifikat: Laserterapeut hest og hund
Pris: 2 900 kr + mva. 725 kr = 3 625 kr inkl. mva.
Forkunnskaper – enklere anatomikunnskaper for hest/hund

Kurspåmelding
Ditt navn*

Foretaksnavn (dersom gjeldende)

Din e-post*

Mobil*

Adresse*

Postnr*

Poststed*

Yrke

Har du laser idag?