Deprecated: Function create_function() is deprecated in /data/9/c/9cc394d4-03df-4a54-8bef-7a5e6f33fa03/norsklaseragentur.no/public_html/wp-content/plugins/newsletter/widget.php on line 168
Laser för kroppsterapeuter - utbildning och köp av laser

Laser for kroppsterapeuter

Laserterapi blir stadig vanligere, og er i dag en naturlig del av behandlingen for mange ulike pasientgrupper. Ved laserterapi påskyndes cellenes og kroppens selvhelbredelse. 

Medisinsk laser for kroppsterapeuter – vi hjelper deg med både opplæring og kjøp av laser.

På kursene i medisinsk laser for kroppsterapeuter arbeider vi terapeutiske laseren (LLLT) som brukes for plager med bl.a. smerte og betennelser I tillegg til at du kan få fantastiske behandlingsresultater ved bruk av laseren, får du større variasjon i arbeidet ditt samtidig som du får avlasting fra den fysiske arbeidsbyrden.

Under kursene kombinerer vi teori og praksis, og allerede etter grunnkurset er du klar for å begynne å jobbe med laseren som komplement på mottaket ditt.

Steg 1

I laserterapi for kroppsterapeuter får vi lære oss hvordan det infrarøde laserlyset påvirker cellene våre og ATP-produksjonen vår. Vi fokuserer på å dosere rett med laseren – nøkkelen til fremgang i behandlingene dine. Vi går også gjennom forskning, indikasjoner, ergonomi for terapeuten, samt hvordan du øker din omsetning med laseren.

Etter grunnkurset er du klar til å begynne å bruke laseren på mottaket ditt. Som en ekstra bonus kan du også behandle dine egne plager. Vi går gjennom mange indikasjoner, bl.a. triggerpunkter i muskulatur, akillestendinitt, lumbago, tennisalbue smerte og betennelse i rotatorkuffen, bursitt med flere.
Sted: Sthlm
Sertifikat: Sertifikat Laserterapeut LLLT

PRISLASER

 

boka kurs