Deprecated: Function create_function() is deprecated in /data/9/c/9cc394d4-03df-4a54-8bef-7a5e6f33fa03/norsklaseragentur.no/public_html/wp-content/plugins/newsletter/widget.php on line 168
Lasermodeller medicinskt bruk och permantent hårborttagning och tattoo

Lasermodeller

Våre lasere kan bestilles i klasse 3R som betyr at du ikke trenger en lege eller andre ferdigheter i klinikken din.

Finn din Lasermodell

Norsk Laseragentur har et stort sortiment av laserapparater – vårt kjennetegn er kvalitet og brukervennlighet

Vi tilbyr lasermodeller for både stasjonære og bærbare laserapparater for medisinsk bruk , for permanent hårfjerning og fjerning av tatoveringer, som er en voksende sektor i dag.

Under våre kurs får du all kunnskap du trenger for å komme i gang som laserterapeut, og ettersom vi kombinerer teori og praksis på våre kurs, får du mulighet til å prøve ut hvilken laser som passer deg best.

Nøl ikke med å kontakte oss dersom du har spørsmål om kursene våre eller rundt ditt kjøp av laser.

Medisinsk laser

De medisinske laserapparatene som vi tilbyr er CE-merkede for smerte, verk og betennelser og påskynder kroppens egen helbredelsesprosess På våre kurs kombinerer vi teori med laserpraksis, og du får prøve samtlige maskiner før du kjøper.

PowerLaser

PowerLaser er en danskprodusert laser som vises på den pene designen i stål og med touchdisplay. Med denne lette og smidige batteridrevne laseren kan du behandle pasientene dine der du ønsker. Med en vibratorfunksjon kjenner både du og pasienten at behandlingen pågår. Infrarødt lys, blått lys og rødt lys.

THOR Laser

Finnes både som en stasjonær og portabel enhet med en mengde tilbehør som f.eks. dentalprobe, akupunkturprobe og triggerpunktsøker. Med den unike triggerpunktsøkeren kan du enkelt stanse og behandle med laseren eksakt på triggerpunktene. THOR Laser tilbyr prober med både laser og LED-lys.

Treatlite

En smidig og enkel laser for hjemmebruk. På grunn av lav uteffekt og en spesiell linse, kan den ikke skade øyet. Du får med en veldig enkel manual for å behandle plagene dine.

Permanent hårfjerning

Olive HairRemoval er en hårfjerningslaser med 808 nm bølgelengde Strålen fra Olive gir identiske mengder energi ved hver puls. Dette er for å redusere smerte og beskytte omkringliggende vev. Med en høy frekvens på 15 Hz forkorter du dine behandlinger betraktelig.

Fjerning av tatovering

Lucas Plus er en Q-switched Nd:YAG laser. Med en høy hastighet som gir nanosekund- pulser, effektiviseres prosessen og du får høy effekt på laseren. Dette gir et resultat med mindre smerte og økt sikkerhet for kunden.