Deprecated: Function create_function() is deprecated in /data/9/c/9cc394d4-03df-4a54-8bef-7a5e6f33fa03/norsklaseragentur.no/public_html/wp-content/plugins/newsletter/widget.php on line 168
Om oss - Norsklaseragentur

Om oss

Svenska Laseragenturen ble grunnlagt i 2009, da Sara Price (kiropraktor) og Susanne Ploom (entreprenør innen helsebransjen), startet opp et felles foretak med visjonen om at alle mennesker skal få tilgang til denne fantastiske oppfinnelsen som kan gi smertelindring og rask helbredelse uten legemidler og uønskede bivirkninger.

Begge hadde egne private erfaringer med den medisinske laseren. En lumbago og en prolaps ble helt enkelt startskuddet for Svenska Laseragenturen AB.

I dag distribuerer Svenska Laseragenturen laserapparater for PowerLaser fra Danmark og THORLaser fra England både til svensk og norsk helsepersonell og terapeuter. I senere år har også lasere innen skjønnhetsbransjen kommet inn i sortimentet.

Målet er å bidra til enestående behandlingsresultater med laseren som verktøy i terapeutens hånd.

Vi tror at den største inspirasjonen til forbedring og ny utvikling kommer fra brukerne av produktene.

Det å være åpen og lydhør er derfor en integrert del av vår streben etter å stadig utvikle enda bedre produkter i samråd med laserprodusentene – på linje med vårt overordnede mål om å fremme helbredelse.

Velkommen inn i laserens spennende fremtid!